Steun ons en help Nederland vooruit

Maartje van Vliet

Lid

42 jaar

Beverwijk

Als ” new kid on the block” (ik woon ‘pas’ sinds 2011 in Beverwijk) kijk ik met een frisse blik naar Beverwijk/Wijk aan Zee en haar politiek.

Vol verwondering zag ik al die grijze hoofden in de raad en vroeg mij af: kan dit niet beter? Kan dit niet frisser? Kan dit niet transparanter? En met een beetje meer humor…

Met het jonge team van D66 Beverwijk zijn we die uitdaging aangegaan!
Want ook wij willen onze kinderen laten opgroeien in een groen, zorgzaam, schoon en cultureel bruisend Beverwijk en Wijk aan Zee. Niet alleen voor de komende vier jaar, maar voor de volgende 40 jaar.
Als jurist en inburgeringscoach heb ik leren luisteren naar mensen in alle soorten en maten.

De afgelopen jaren heb ik velen van u leren kennen en ook de komende vier jaar wil ik in gesprek gaan met u, luisteren naar wat u beweegt en dit vertalen naar helder en transparant beleid. De zaken waar ik mij voor inzet zijn:

1. Zorg: De soepele overgang van de zorg van staat naar gemeente voltooien, zonder dat er inwoners tussen wal en schip vallen;
2. Gemeentebeleid transparanter maken en dichter bij de burger brengen, door betere communicatie van gemeente naar de inwoners en vice versa,
3. Ondernemerschap: minder regeldruk, meer ruimte voor initiatieven en daarmee een nieuwe generatie (duurzame) ondernemers naar onze regio halen.

Ik heb mijn mouwen opgestroopt, schud mijn donkerblonde (pas een kleine beetje grijze) haar naar achter en daag u uit: stem op de nieuwe generatie, stem op D66!

WMO, jeugdzorg, milieu, onderwijs, kunst en cultuur

Meer van Maartje van Vliet