Steun ons en help Nederland vooruit

Wednesday 18 November 2020

De Kuenenpleinbuurt wordt vernieuwd / filmpje!

De Kuenenpleinbuurt wordt vernieuwd en dat is goed nieuws!

De bewoners zijn blij dat hun buurt wordt vernieuwd maar hebben nog wel wat zorgen. Zo is er sprake van een 12-hoog flat die zij veel te hoog vinden in de laagbouw-buurt. Ook maken zij zich zorgen over het parkeren met zoveel nieuwe woningen erbij.

Daarnaast is er niet echt sprake van participatie geweest. Dat moet echt beter! De fractie D66 heeft daarnaast de wethouder opgeroepen druk te zetten bij de wooncorporatie om de slechte omstandigheden waar onze inwoners moeten wonen in de Indische buurt (schimmel, etc) te verbeteren.

Gisteravond hebben wij in de raadscommissie hierover gesproken. Vandaag maakten wij een filmpje in de Kuenenpleinbuurt over onze bevindingen.

De Kuenenpleinbuurt wordt vernieuwd / filmpje!

In de raadsvergadering van 26 november om 19.30 uur kun je het debat in de gemeenteraad volgen en zie je wat er wordt besloten. Dit kan via https://beverwijk.notubiz.nl/live Wil je contact hebben met onze fractie dan kan dat via: https://beverwijk.d66.nl/contact/